Onderstaande dieren zijn momenteel ter adoptie. Bij interesse in een of meerdere dieren ontvangen we graag een mailtje!


Voedsters 

* Onze voedsters zijn altijd gevaccineerd. Als ze ook gesteriliseerd zijn staat dit erbij vermeld.

Negroni - gesteriliseerd

Leeftijd: Geboren op 1-11-2022
Gewicht: 1.5 kg


Deze dame is pittig maar wil ook het liefste heel de dag geaaid worden! En doe je dat niet? Dan kan ze daadwerkelijk gaan knorren. Negroni is met soortgenoten ook tamelijk pittig maar zoekt tegelijkertijd veel aandacht en gaat het liefst tegen iedereen aanliggen. Negroni is dan ook op zoek naar een lieve ram waarbij ze de baas mag spelen en dagelijks aandacht krijgt in de vorm van aaitjes! Negroni is goed zindelijk en gewend aan honden.


Tomato

Leeftijd: Geboren op 12-8-2023

Gewicht: 1.6 kg


Tomato is een half-wildje! Tomato is een heel nieuwsgierig konijn wat niet graag wordt geaaid, maar zeker graag in de gaten houdt wat je allemaal doet. Of het nu eten is, of schoonmaken. Oppakken wordt ze niet gelukkig van, maar laat ze wel toe. Ze is dominant naar andere konijnen toe, is dol op knagen, of het nu houten, of kartonnen tunnels zijn. Ze zou Olympisch goud winnen met hoogspringen, want een omheining van een meter is voor haar slechts een drempeltje


Haunt

Leeftijd: Tussen de 2 en 4 jaar oud
Gewicht: 1.5 kg 


Knappe Haunt! Deze dame is levendig, mensgericht en ondernemend. Ze heeft haar looks helemaal mee en is klaar om gekoppeld te worden. Haunt is richting mensen vooral nieuwsgierig en vriendelijk. Ze kijkt altijd aandacht mee als het verblijf wordt schoongemaakt (loopt gruwelijk in de weg en gaat niet aan de kant, bedoelen we dan) en helpt graag een pootje mee. Ze is sommige dagen heel aanhankelijk en andere dagen iets minder, we merken dat dit persoonsgebonden is. Haunt is geschikt als binnen- en buitenkonijn en kan met (jonge) kinderen en honden. 


Rapunzel

Leeftijd: Tussen de 2 en 4 jaar oud

Gewicht: 2.0 kg 


Altijd al een blonde vriendin gewild? Rapunzel is your girl! Ze is wat terughoudend op het begin maar nadat deze dame gewend is, is het een echte lieverd. Ze wil graag aandacht, maar ze is te onzeker om er zelf om te vragen, dus een geduldige adoptant zou heel fijn zijn voor haar!  Ze is goed te aaien, blijft zitten en is heel nieuwsgierig als we aankomen/in het verblijf zijn. Qua vriendje heeft ze geen voorkeur, ze is zelf zo onderdanig dat ze bijna overal bij past. Rapunzel is langharig dus heeft vachtverzorging nodig, ze wordt bij ons wekelijks geborsteld en gaat eens per 3 maanden naar de trimmer. Wegens haar lange vacht adviseren wij een binnenverblijf.


Sourz

Leeftijd: Geboren op 1-12-2023
Gewicht: 1.5 kg


Sourz is een hele ontspannen voedster, ze loopt niet voorop om dingen te ontdekken maar houdt wel alles in de gaten. Ze maakt zich dan ook helemaal niet druk om dingen zoals honden, katten of de stofzuiger. Sourz vindt het wel belangrijk dat ze genoeg eten krijgt, het nadeel is alleen dat mevrouw het nooit genoeg vindt :). Sourz is vriendelijk naar mensen en wil graag geaaid worden!


Chanel

Leeftijd: Geboren op 4-1-2024
Gewicht: 1.5 kg


Dit is een beetje een treurig verhaal. De mama van Chanel is bij ons afgestaan, zij zat al weken bij een ongecastreerde ram en de kans op zwangerschap was dus groot. Slechts 1 week nadat zij bij ons was is ze bevallen van 3 kinders, Chanel is er een van. Chanel is gewend aan honden, katten en (kleine) kinderen dankzij onze geweldige gastgezinnen! Aaien is bij 'vreemde' mensen echt wel eng maar nadat ze aan je gewend is en weet dat jij haar dagelijkse kostje komt brengen is ze al snel je beste vriendinnetje!


Flop

Leeftijd: Geboren op 11-1-2022
Gewicht: 1.8 kg 


Deze lieverd is een allemansvriend en is heel geschikt voor in een koppel of in grotere groepen konijnen. Ze is onderdanig en vooral op zoek naar de affectie van soortgenoten. Flop is ook nog eens een echte eyecatcher met haar mooie tekeningen en blauwe ogen. Naar mensen toe is ze altijd vriendelijk, ze eet zo uit de hand en loopt gezellig om je heen. Aaien is niet helemaal haar ding en dan loopt ze ook even weg, gelukkig is het echt maar even want binnen 30 seconden staat ze weer naast je. Flop zou het beste tot haar recht komen in een buitenverblijf. 

Lacoste - gesteriliseerd

Leeftijd: Geschat tussen de 1 en 3 jaar oud
Gewicht: 5.5 kg


Deze Franse hangoor dame van maarliefst 5.5 kg is zo lief! Lacoste is een gezellige, grote, allemansvriend. Ze komt graag even nieuwsgierig kijken wat je aan het doen bent tijdens het schoonmaken. ‘Oh, je geeft me meteen een paar aaitjes? Daar blijf ik even goed voor zitten want dat bevalt me wel’. Zeker als daar ook nog iets lekkers bij komt kijken. Omdat deze dame flink aan de maat is, zoekt zij een leuke vriend met een ruim huis en genoeg ruimte om te kunnen huppelen. Ze zou vanwege haar vriendelijke karakter prima passen bij gezinnen met (kleine) kinderen of beginnende konijnenhouders.

Athena

Leeftijd: Geschat tussen de 1 en 3 jaar oud
Gewicht: 1.5 kg


Omdat ze zo mooi pluizig is denk je meteen: "wat een schatje!" en ergens is ze dat zeker wel, alleen Athena heeft ook een dominante/pittige kant. Athena is nogal een baasspeler, ze wil graag de touwtjes in handen heb binnen een relatie. Het betekent absoluut niet dat ze bijt, onvriendelijk is naar soortgenoten of moeilijk te koppelen. Het betekent gewoon dat mevrouw graag een man heeft die doet wat zij zegt. Ergens snappen wij vrouwen haar wel... 


Athena heeft een lange vacht en vachtverzorging nodig, dit is zeker iets om mee te nemen alvorens adoptie. Bij ons wordt zij eens per week geborsteld en gaat ze eens per 3 maanden naar de trimster. 

Ilse

Leeftijd: Geboren op 17-03-2022

Gewicht: volgt nog


Ilse is nog relatief nieuw bij ons, haar uitgebreide karakteromschrijving volgt zo snel mogelijk!


Sigrid - gesteriliseerd

Leeftijd: 4 jaar oud

Gewicht: 2.3 kg (ze is wat dik, ze moet richting de 2 kg) 


Sigrid is nog redelijk nieuw en enkele dagen na binnenkomst gesteriliseerd. Hierdoor hebben we nog geen uitgebreide karakteromschrijving van haar. Wel merken we dat het een pittige tante is met karakter!


Esther - gesteriliseerd

Leeftijd: Geboren op 18-10-2019

Gewicht: 3.2 kg (ze is nog te dik, haar ideale gewicht ligt rondom de 2.5 kg)


Esther is nog redelijk nieuw en enkele dagen na binnenkomst gesteriliseerd. Hierdoor hebben we nog geen uitgebreide karakteromschrijving van haar. Wel merken we dat ze heel vriendelijk is en van aandacht houdt, aaien vind ze echt heerlijk!


Flugel

Leeftijd: Geboren op 1-12-2023
Gewicht: 1.5 kg


Flugel, een wat onzeker voedstertje. Ze is ontzettend lief en aaibaar maar zal niet meteen naar je toe komen rennen als ze je nog niet kent. Flugel heeft wat meer tijd nodig om aan je te wennen maar nadat ze aan je gewend is zal ze je beste vriendin worden. Flugel is gewend aan honden en katten en zoals eerder gezegd moet in het begin wennen aan nieuwe dingen maar trekt ook snel bij! 

Pluto

Leeftijd: Geboren op 1-12-2023
Gewicht: 1.5 kg


Pluto was geadopteerd maar helaas bij ons teruggekomen, nu is zij weer op zoek naar een nieuw huisje met een leuke ram! 


Pluto was voordat zij in 2023 geadopteerd werd bij ons erg tam maar helaas is dat nu (nog) niet terug te zien. Pluto vind aaien heel erg eng schrikt van ontverwachte bewegingen. Pluto zit pas sinds begin maart weer bij ons dus mogelijk heeft het ook allemaal nog wat meer tijd nodig! Maar wij denken dat het voor Pluto wel beter zou zijn als zij snel gekoppeld kan worden aan een leuke, bij voorkeur dominante, ram!

Carista - gesteriliseerd

Leeftijd: 2 jaar oud

Gewicht: 2.6 kg (ze is nog te dik, haar ideale gewicht ligt rondom de 2.3 kg)


Carista is nog redelijk nieuw en enkele dagen na binnenkomst gesteriliseerd. Hierdoor hebben we nog geen uitgebreide karakteromschrijving van haar. Wel merken we dat ze heel rustig is in omgang met mensen en andere konijnen. Ze is afgestaan door haar vorige eigenaar maar heeft daar zeker voldoende aandacht en aaitjes gehad merken we :)


Esprit

Leeftijd: Geboren op 01-02-2024

Verwacht gewicht: 1.6 kg


Esprit is nog relatief nieuw bij ons, haar uitgebreide karakteromschrijving volgt zo snel mogelijk!


Amoral - gesteriliseerd

Leeftijd: 2 jaar oud

Gewicht: 2.4 kg


Esther is nog redelijk nieuw en enkele dagen na binnenkomst gesteriliseerd. Hierdoor hebben we nog geen uitgebreide karakteromschrijving van haar. Amoral is wat terughoudend op het begin maar ontdooit snel als ze wat lekker krijgt. We dachten dat ze wat schuw was maar dit valt echt reuze mee als je haar even wat aandacht geeft! Amoral heeft maar 1 snijtand in haar ondergebit, zo is zij geboren. Dit is absoluut geen hinder of probleem maar wel fijn om op voorhand te weten.


Zara

Leeftijd: Geboren op 01-02-2024

Verwacht gewicht: 1.6 kg


Zara is nog relatief nieuw bij ons, haar uitgebreide karakteromschrijving volgt zo snel mogelijk!


Judy Hopps

Leeftijd: Geboren in juni 2022

Gewicht: 1.7 kg


Judy is helaas al 2 keer bij ons teruggekomen na adoptie omdat dit echt dé koninging der ontsnapping is.. We hebben ook een gezegde voor haar: HOP HOP HOP, JUDY WÉÉR UIT HET HOK! Judy is eigenlijk een ontzettend fijn konijn met een hoog energieniveau waardoor het een genot is om naar te kijken. Ze is makkelijk te koppelen en ervaart niet snel stress alleen ze heeft 1 klein nadeel, ze ontsnapt zo ontzettend makkelijk. Ze laat zich vervolgens wel weer makkelijk vangen/oppakken om terug in het hok te zetten maar het is wel iets om rekening mee te houden voor een mogelijke adoptant :) .