Vrijwilliger worden kan op vele manieren!

Zoals veel stichtingen zijn wij altijd op zoek naar vrijwilligers. Je kunt ons op verschillende manieren helpen, je kunt wekelijks of om de week komen helpen op de opvang. Denk hierbij aan het verzorgen van de dieren, verblijven verschonen en socialiseren van dieren. Maar je kan ons ook op andere manier helpen zoals lid worden van de sponsorcommissie, huisvesting beoordelen voor adoptie's, nazorg leveren als een dier geadopteerd is, voorraadbeheer, ondersteunen met social media, je kunt eigenlijk alle kanten met ons op! Zolang het maar vooruit is ;) 


De belangrijkste onderdelen van de opvang waar wij nog hulp bij nodig hebben staan onderstaand vermeld, heb je interesse of wil je meer weten? Mail ons dan! En mogelijk nog belangrijker, help ons helpen.

Interesse?

Mail ons dan!


Vrijwilliger opvang
Een dienst op de opvang draaien eens per week of om de week. Doordeweeks in de avonden van 18u tot 21/22u en in het weekend van 08.30u tot 12.30u. Vooral de woensdag, vrijdag en het weekend is nog onderbezet.

Penningmeester

Omdat onze huidige penningmeester uiteindelijk haar taken wil overdragen zijn we al rustig op zoek naar een nieuwe penningmeester. Verstand van financiën is wel vereist!

Lid adoptie beleid

Het controleren van huisvesting van mogelijke adoptanten voor konijnen of vogels. Let wel! hierbij verwachten we dat je eens per 2 weken op de opvang meedraait zodat je op de hoogte bent van de dieren die er zijn en hun karakters. 

Social Media

Social media biedt ons natuurlijk ontzettend veel bereik, wij zoeken iemand die ons hierin kan ondersteunen en het leuk vindt berichtjes te maken, te reageren op mensen en de messenger te beantwoorden.

Lid sponsorcommissie

Sponsors zorgen ervoor dat wij de opvang kunnen draaien, daarom is het hebben van een sponsorcommissie van groot belang, maar nog belangrijker, de leden van deze commissie! Ben jij een echte ouwehoer, een salestijger of juist die administratief vaardige man of vrouw die het wel even regelt? Dan past dit perfect bij jou!

unsplash