Onderstaande koppels zijn momenteel ter adoptie. Bij interesse in een of meerdere dieren ontvangen we graag een mailtje!Koppels

* Bij onze koppels zijn de rammen zijn altijd gevaccineerd en gecastreerd en de voedsters altijd gevaccineerd.

Maan (voedster) & Karel (ram)

Leeftijd: Geboren op 16-08-2021

Gewicht: 2.5 en 2.2 kg


Maan en Karel zijn bij ons afgestaan wegens gebrek aan tijd, het zijn 2 ontzettend lieve konijnen! We hadden ze in plaats van Maan en Karel mogelijk ook Tinie en Lou kunnen noemen, Maan is namelijk duidelijk de baas en bepaalt wanneer wie eet, wanneer ze knuffels wil en vooral wanneer ze dit niet wil. Het is serieus komisch om naar te kijken. Beide konijntjes zijn aaibaar maar het zijn geen aanhankelijke konijnen, ze leven lekker samen hun beste leventje. 

Saskia (voedster) & Serge (ram)

Leeftijd: 1.5 jaar oud

Gewicht: volgt later


Spannend hoor, al die nieuwe indrukken in ons leven! Zo keken Saskia en Serge even tegen hun verandering van omgeving aan. Vooral witte? vond het toch echt te spannend. Ze/hij  werd er zelfs ook een beetje angstig van. Nu ze inmiddels wat meer gewend zijn, zien we dat het leuke, ondernemende en nieuwsgierige konijntjes aan het worden zijn. Eigenlijk willen ze gewoon graag lekker binnen in huis worden gehouden en ruimte en aandacht krijgen. Want vooral Serge houdt wel van aaien en aandacht! Saskia is wat meer ondernemend en maak je vooral blij met speelgoed waar ze haar tanden in kan zetten. Vanwege hun vachtverzorging is het wel belangrijk dat ze een wekelijkse borstelbeurt krijgen en eens per 3 maanden naar de trimmer gaan om hun vacht bij te houden. Daarom adviseren we dan ook een binnenverblijf of een overdekt/droog buitenverblijf.

Miss Montreal (voedster) & Snelle (ram)

Beide gecastreerd/gesteriliseerd

Leeftijd: Geboren in oktober 2019

Gewicht: 1.7 en 2.1 kg


Is het een hele passende naam: Snelle? We hebben ze wel eens beter gekozen! Snelle is namelijk een hele relaxte knappe hangoor. En met relaxt bedoelen we relaxt! Hij is snel tevreden, kan erg gelukkig worden van lekker over z’n kopje geaaid worden en  is rustig. Wel heeft hij even wat tijd nodig om zich op zijn gemak te voelen, maar heb je eenmaal zijn vertrouwen gewonnen (en iets lekkers helpt daar zeker bij) dan komt hij graag even aangehuppeld om te komen kijken. Dat lekkers moet dan wel even in kleine stukjes gesneden worden want zijn voortandjes zijn getrokken. En Miss Montreal? Ze is nieuwsgierig en komt graag even kijken wat je aan het doen bent als je in haar buurt bent. Met haar guitige koppie en kleine oortjes is ze ook nog eens heel schattig om naar te kijken. Ze is graag op onderzoek uit en speelt graag. 

Ze is heel erg vriendelijk bij kinderen en bij mensen en zou om die reden heel goed passen bij een gezin met (jonge) kinderen. Even aaien is prima, maar eindeloos aaien is alleen niet zo aan haar besteed. Zij gaat liever rennen en spelen!